viernes, 30 de mayo de 2014

Piruleta de xocolata amb kiwi: Especial cuina

Imagina't un dia d'estiu que fa moltíssima calor, tens molta gana i a més estàs aburrit o aburrida. Obres la nevera i et trobes amb un kiwi i xocolata, que pots fer? Segueix llegint perquè aquesta idea per un bon berenar i a més ben fresc t'agradará!

Necessites:
- Un kiwi (si vols fer més d'una piruleta, agafa més kiwis, esclar)
- Xocolata (de diferents sabors si vols)
- Un ganivet (per tallar el kiwi)
- Un bol (per posar la xocolata desfeta)
- Un pal de fusta 
- Mantega a temperatura ambient.
- Estris per fer el "Baño Maria".
- Vareta (per barrejar la xocolata amb la mantega).
- Safata.
- Paper film.

Procés:
1. Talla el kiwi a rodanxes més o menys gruixudes.
2. Ara toca desfer la xocolata al "Baño Maria".
3. Quan la xocolata estigui desfeta l'has de posar la mantega i barrejar amb la vareta (primer posa la xocolata al bol i després tira-li la mantega).
4. Ara clava el pal de fusta al kiwi amb compte de que no es trenqui.
5. Banya el kiwi a la xocolata fins que no es vegin espais verds.
6. Ara nomès has de posar paper film a la safata i col·locar les piruletes, després fica-les a la nevera fins que la xocolata s'hagi assecat.
JA T'HO POTS MENJAR! MMMM... OI QUE ESTÀ BO? 


Vols veure un video? Aqui et deixo el link ⇨ Piruletes de kiwi i xocolata (Castellà)

No hay comentarios:

Publicar un comentario