Necessites:
- Un kiwi (si vols fer més d'una piruleta, agafa més kiwis, esclar)
- Xocolata (de diferents sabors si vols)
- Un ganivet (per tallar el kiwi)
- Un bol (per posar la xocolata desfeta)
- Un pal de fusta
- Mantega a temperatura ambient.
- Estris per fer el "Baño Maria".
- Vareta (per barrejar la xocolata amb la mantega).
- Safata.
- Paper film.
Procés:
1. Talla el kiwi a rodanxes més o menys gruixudes.
2. Ara toca desfer la xocolata al "Baño Maria".
3. Quan la xocolata estigui desfeta l'has de posar la mantega i barrejar amb la vareta (primer posa la xocolata al bol i després tira-li la mantega).
4. Ara clava el pal de fusta al kiwi amb compte de que no es trenqui.
5. Banya el kiwi a la xocolata fins que no es vegin espais verds.
6. Ara nomès has de posar paper film a la safata i col·locar les piruletes, després fica-les a la nevera fins que la xocolata s'hagi assecat.
JA T'HO POTS MENJAR! MMMM... OI QUE ESTÀ BO?
No hay comentarios:
Publicar un comentario